Jag heter Kerstin Holmgren Westerlund och bor i Marielund, en liten by i norra Norrlands inland i Arjeplogs kommun. Den ligger vackert belägen intill Laisälven. Det är här jag finner inspiration och upplever glädjen i mitt skapande.


Jag var tidigare keramiker, men för några år sedan lämnade jag leran och övergick till hönsnät, ett materiel som jag älskade från första dagen, trots att hönsnät kan vara både stickigt och svårarbetat. Jag har under åren lärt mig att hantera materialet utan att skada händer och armar.

Mitt första konstverk i naturlig storlek var en ren, det var ingen tillfällighet. Hemma på gården i Marielund har jag haft en tam ren som hette Anton, han blev 16 år.  I dag finns här en vaja  vid namn Olga.

Våra vilda djur som finns här uppe i norr, har blivit mitt signum. I naturlig storlek skapar jag dem och alla är unika.  Alla mina djur är "födda och uppväxta" här på gården. Här trivs de och ligger gärna och njuter i solskenet.

Det finns också ett rikt fågelliv hos oss, förutom våra egna levande höns, finns det bland annat även tranor, örnar, ugglor, skator, korpar, ripor och 2 storkpar som just nu häckar på vår gård.

Välkommen till Marielund för att se på mina skapade konstverk.

Skapa din hemsida gratis!